Poker Online

 

Pokerstars este una dintre cele mai cunoscute camere de poker de pe internet. In Romania a devenit foarte cunoscuta dupa ce cunoscutul jucator de poker de origine romana, Daniel Neagreanu, a acceptat sa promoveze aceasta camera de poker online.

PokerStars este unul dintre sponsorii principalelor turnee de poker din lume: Sunday Million, World Championship of Online Poker (WCOOP), European Poker Tour (EPT).
La Pokerstars gasesti majoritatea jocurilor de poker, Texas Hold’em, Omaha, Stud, HORSE, Five Card Draw, Razz, 8-Game si Badugi, pe care poti sa le testezi gratuit jucand poker gratis, dupa ce ai acumulat experienta poti sa joci si poker online la PokerStars pe bani.
Depunerile le puteti face cu: Card de debit/credit, ( VISA, Mastercard, Maestro) Moneybookers, Transfer Bancar.
La camera de poker online PokerStars gasesti asistenta non stop, in caz ca aveti probleme sau nelamuriri tot ce aveti de facut este sa trimiteti un mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza iar o echipa de profesionisti se va ocupa de dumneavoastra.
La inregistrare fiecare client primeste un bonus de 100% pana la 600$ pentru primele trei depuneri


Pacific poker este una dintre cele mai mari companii de jocuri online. La Pacific Poker gasiti majoritatea jocurilor de poker:Texas Holdem,Omaha, Seven Card Stud etc. In Marea Britanie 888.com este sponsor oficial al echipei de fotbal Middlesbrough precum si al unor evenimente sportive. In China marca 888.com este foarte populara din cauza ca, chinezii considera numarul 888 foarte norocos. Daca doriti sa jucati la Pacific Poker atunci tot ceea ce aveti de facut este sa copiati programul oferit gratis de Pacific Poker, sa va deschideti un cont, sa depuneti o suma de bani si sa incepeti sa jucati. Depunerea si retragerea banilor se poate face prin: transfer bancar, card de debit/credit, moneybookers.
Copyright© Pariorul-Sportiv.com.