Forum Pariuri Sportive
Wednesday 08 September 2010, 17:20:45 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Western Union pentru pariuri  (Read 1135 times)
Johnny
Administrator
Parior Senior

Popularitate: 23

View Profile Email
« on: Saturday 27 February 2010, 16:43:06 »

Western Union este un serviciu rapid si sigur de transfer de bani. Western Union este liderul mondial in transferul de bani fiind cea mai cunsocuta marca din domeniul transferurilor de bani.
Transferurile prin Western Union sunt sigure prin faptul ca acestea sunt protejate printr-un sistem global de securitate astfel incat fiecare transfer prin Western Union are un numar unic de transfer numit " Numar de Control al Transferului de Bani (MTCN) ". Western Union este prezent in peste 200 de tari astfel incat prin Western Union se poate face transferuri din aproape orice colt al lumii.

Cum trimit banii prin Western Union?

Pentru a transmite banii prin Westen Union tot ceea ce aveti de facut este sa va prezentati la o sucursala bancara unde vedeti sigla Western Union.
Inainte sa trimiteti banii trebuie sa stiti: numele si prenumele destinatarului, destinatia tranzactiei,sa se legitimeze cu actul de identitate, sa completeze formularul antifrauda si depune suma care doreste sa o trimita. Expeditorul banilor va platii un comision, acesta diferind in
functie de suma transferata.

Cum primesc banii prin Western Union?

Destinatarul banilor se prezinta la orice partener Western Union cu un buletin de identitate, acesta de asemenea trebuie sa cunoasca: MTCN-ul aferent transferului, numele expeditorului, suma transferata si tara de unde s-a efectuat transferul.

Casa de pariuri care accepta depunerea si retragerea banilor prin Western Union este BWIN.

cristy1231
Parior
**

Popularitate: 0

View Profile Email
« Reply #1 on: Sunday 01 August 2010, 07:29:06 »

Am intelesc ca au bagat si cei de la Bet at Home Western Union si vroiam sa va intreb daca mai stiti vreo casa de pariuri care are?
atudose
Parior
**

View Profile
« Reply #2 on: Monday 09 August 2010, 13:26:20 »

la ce case de pariuri mai pot sa utilizez western union pt depozite / retrageri ?
ca in 2 luni imi expira cardul, si as vrea sa nu mai imi prelungesc contractul... de aceea as fi tentat sa inclin spre western union, dar nu stiu daca e mai simplu sau mai complicat...
Johnny
Administrator
Parior Senior

View Profile Email
« Reply #3 on: Monday 09 August 2010, 16:53:54 »

Din cate stiu eu doar BWIN accepta. La bet365 si gamebookers stiu ca nu se accepta depunerile cu WU

Forum Pariuri Sportive
« Reply #3 on: Monday 09 August 2010, 16:53:54 »

atudose
Parior
**

View Profile
« Reply #4 on: Monday 09 August 2010, 17:26:08 »

Din cate stiu eu doar BWIN accepta. La bet365 si gamebookers stiu ca nu se accepta depunerile cu WU

Multumesc, dar retragerile si depunerile sunt mai simple, dureaza ?
Johnny
Administrator
Parior Senior

View Profile Email
« Reply #5 on: Monday 09 August 2010, 17:40:21 »

Nu pot sa iti zic exact cat dureaza pentru ca nu am folosit niciodata. Numai eu zic sa te interesezi cum e si cu comisioanele retinute de WU pentru ca daca sunt mari ar fi mai rentabil sa ai un card. Cel mai bine trimtie un mail la bwin si intreaba despre aceasta modalitate de depunere si retragere: taxe, durata etc!

cristy1231
Parior
**

View Profile Email
« Reply #6 on: Saturday 21 August 2010, 14:13:45 »

eu folosesc la bwin si dureaza minim 24 de ore , eu dupa 24 primesc imediat codul MTCN , cat despre taxa este mica dupa parerea mea.
De ex am retras 1032 ron si mi-au oprit in jur de 15-17 ron , deci taxa e cam in jur de 1.5-2%
MarYanO
Parior Incepator
*

View Profile
« Reply #7 on: Sunday 22 August 2010, 09:00:54 »

eu folosesc la bwin si dureaza minim 24 de ore , eu dupa 24 primesc imediat codul MTCN , cat despre taxa este mica dupa parerea mea.
De ex am retras 1032 ron si mi-au oprit in jur de 15-17 ron , deci taxa e cam in jur de 1.5-2%
mie nu mi-au oprit nimic, aveam o suma mai mica de retras. Prima mea retragere a fost cu WU
stukha
Parior Incepator
*

View Profile
« Reply #8 on: Sunday 22 August 2010, 13:27:35 »

maine astept si eu primii bani cu WU Cheesy

"Why drink and drive...when we can smoke and fly?"
MarYanO
Parior Incepator
*

View Profile
« Reply #9 on: Monday 23 August 2010, 16:04:04 »

o faza tare, cand mi-am retras banii cu WU m-a intrebat tipa de la ghiseu de unde vin banii. si ii zic"din Gibraltar"Smiley)) se uita la mine .../:) wtf? de unde?si a inceput sa zambeasca:)))
bubortic
Parior
**

View Profile Email
« Reply #10 on: Tuesday 24 August 2010, 08:11:32 »

stukha ai primit banii?
stukha
Parior Incepator
*

View Profile
« Reply #11 on: Wednesday 25 August 2010, 21:24:23 »

da...am avut mici probleme...ca eu am retras 1000RoN..si aia imi ziceau ca nu e asta suma si a trebuit sa sun la astia la bwin si sa imi zica exact suma.....care a fost 997.nu stiu cati bani Smiley) si aia nu voiau sami dea banii....dar cei de la bwin trimit banii in euro si cred ca trebuia sa zic ca astept sa primesc euro....

"Why drink and drive...when we can smoke and fly?"
Pages: [1]
  Print  

Jump to: