Forum Pariuri Sportive
Friday 10 September 2010, 03:28:00 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Gamebookers  (Read 1444 times)
Johnny
Administrator
Parior Senior

Popularitate: 23

View Profile Email
« on: Wednesday 27 January 2010, 22:42:31 »

Cine este Gamebookers ?

Gamebookers este una dintre cele mai bune case de pariuri sportive de pe internet fiind in acelasi timp si prima casa de pariuri online cu meniul in limba romana.

Unde este licentiata Gamebookers ?

Gamebookers este licentiata si reglementata de catre Guvernul statului Gibraltar.

De ce majoritatea caselor de pariuri sunt inregistrate in paradisuri fiscale gen Gibraltar, Malta etc?

Datorita taxelor foarte mari care se aplica in domeniul jocurilor de noroc majoritatea caselor de pariuri au optat  sa functioneze in paradisuri fiscale reusind astfel sa plateasca taxe mai mici.

Cat de sigura este casa de pariuri Gamebookers ?

Casa de pariuri gamebookers este foarte sigura folosind un sistem de criptare pe 128 de biti. Sistemul folosit de gamebookers pentru identificare si autentificare face ca gamebookers sa ofere siguranta maxima contului de la gamebookers.

Ce varsta trebuie sa am sa pariez la Gamebookers ?

Pentru a putea sa pariati la gamebookers este necesar sa aveti minim 18 ani. Aceasta regula se aplica la toate casele de pariuri astfel incat minorii nu au voie sa parieze pe internet.

Cum depun si retrag banii la Gamebookers ?

Gamebookers ofera o gama larga de optiuni de depuneri si retrageri. Cele mai populare metode de depunere si retragere a banilor in contul de la gamebookers sunt: Cardul de debit( Visa, Mastercard), moneybookers, paypal, transfer bancar.

Ce bonus ofera Gamebookers la inregistrare ?

La inregistrarea unui cont Gamebookers ofera un bonus de 100% pana la 100 Ron.
« Last Edit: Wednesday 27 January 2010, 22:50:21 by Johnny » Logged

winner2009
Parior Senior

Popularitate: -2

View Profile Email
« Reply #1 on: Sunday 06 June 2010, 18:03:49 »

mi se pare o casa foarte buna cu diferite pronosticuri.
Johnny
Administrator
Parior Senior

Popularitate: 23

View Profile Email
« Reply #2 on: Sunday 06 June 2010, 18:17:03 »

Pe mine m-au impresionat acuma vreo 4 ani cand la un meci de hochei live afisau rezultatul cu intarziere astfel incat si cotele le modificau mult mai tarziu dupa ce se inscria, pe alte siteuri aparea corect doar la ei aparea cu intarziere, cand am observat acest aspect am pariat pe cine va inscrie urmatorul gol (eu stiindu-l deja de pe celelalte siteuri) si le-am trimis un mail in care le-am comunicat ca au probleme. Ce m-a impresionat pe mine e faptul ca pariul pus mi l-au validat castigator.

winner2009
Parior Senior

Popularitate: -2

View Profile Email
« Reply #3 on: Monday 07 June 2010, 09:19:50 »

da am observat si eu ca sunt seriosi.
Forum Pariuri Sportive
« Reply #3 on: Monday 07 June 2010, 09:19:50 »

andrey20
Parior Activ

Popularitate: 1

View Profile Email
« Reply #4 on: Monday 07 June 2010, 15:11:17 »

dar totusi the best sunt bet365 si bwin!!
b0gdan2134
Parior
**

View Profile Email
« Reply #5 on: Friday 09 July 2010, 21:31:27 »

mi se pare o agentie ok. Cat timp am jucat la ei am obsv doar un singur dezavantaj.Acela k la meciurile de baschet de ex dak tu pui under 170 pct si meciul se termina egal si se duce in prelungiri , punctele nu se iau cele kre au fost pana inainte de prelungiri ci se iau si cele de dupa prelungiri.. ceea ce mi se pare cam aiurea.. dar cu toate acestea merita sa pariezi la ei.
pavel
Parior
**

View Profile
« Reply #6 on: Saturday 10 July 2010, 11:48:15 »

mi se pare o agentie ok. Cat timp am jucat la ei am obsv doar un singur dezavantaj.Acela k la meciurile de baschet de ex dak tu pui under 170 pct si meciul se termina egal si se duce in prelungiri , punctele nu se iau cele kre au fost pana inainte de prelungiri ci se iau si cele de dupa prelungiri.. ceea ce mi se pare cam aiurea.. dar cu toate acestea merita sa pariezi la ei.

La majoritatea caselor de pariuri este acest lucru, si eu am pierdut cateva pariuri la bet365 pentru aceasta regula.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: